MHI2 a6 c7 bricked after patch
Добро пожаловать на Turbo Quattro.
Показано с 1 по 4 из 4
  1. #1
    Новичок
    Регистрация
    24.12.2020
    Сообщений
    5

    По умолчанию MHI2 a6 c7 bricked after patch

    Hi. I have a problem with mib2 out of a6 c7. I did firmware update from p3634 to k3663, then patched it, and all seemed to be fine. Then I tried to code it with vcp, but it froze during coding. So I tried to code it once more - but unit was not responding. I reset mib just to see a blank screen for over a minute, then I showed "radio initializing" and it stuck. I could not connect to it with vcp, with putty I can only connect on mmx, rcc doesn't respond. I thought I could restore backup I did, but when I go for "on -f rcc flash it -v -a 0x00540000 -d -f /net/mmx/fs/sda0/original-ifs-root-both.ifs" putty says "rcc: host is down". Same result when I try to manualy change dir to /net/rcc. How to recover it? Now, I can do it on bench only, as I removed it from the car.

  2. #2
    Пользователь
    Регистрация
    20.11.2019
    Адрес
    UK
    Сообщений
    45

    По умолчанию

    I can fix your unit but not remote.

    p.s. Keep using the "free" solutions ... more will come.

  3. #3
    Новичок
    Регистрация
    24.12.2020
    Сообщений
    5

    По умолчанию

    I have it on quadlock, rcc responds, however only on ipl mode, without shorting tx and ground is dead. Breaks fine but after 10 seconds runs further. Can you help? Here's the log.

    IPL: A239 C0,16153A[2016-04-13 13:39:22],J5,PG3.0,GL-S=64(0),RAM=128,RST=9
    CLK: 720/600/400 MHz (ARM/DSP/DDR)
    IOC: 4e33427e 7e7e7e7e 7e7e414e 7e7e7e00
    BREAK detected - press any key to stop the ipl within 5000ms! => BREAK accepted! 1


    Entering CLI [?], type '?' for help


    => help
    Please enter one of the following commands
    b115200 - set baudrate for ser1 to 115200
    b460800 - set baudrate for ser1 to 460800
    b921600 - set baudrate for ser1 to 921600
    bconf - alias for 'printenv'
    bios - alias for 'boot -t BIOS ...'
    boot - boot sequence
    crc32 - compute BG CRC32 over memory region
    dsp - reset and boot the DSP
    dspl - dump dsp loader args
    echo - print arguments to console
    eraseit - flash erase
    flashit - flash update
    fscan - scan NOR flash
    getenv - set environment variables
    go - jump to 'addr'
    help - show available commands and help on the latter.
    hwconf - dump hardware configuration
    ioc_mode - read IOC boot mode (SPI)
    iplver - show IPL status / version
    memboot - boot image(s) from memory
    memperf - memory performance test (benchmark)
    memtest - memory test
    mt - alias for 'memtest'
    printenv - display environment variables and their content
    qboot - alias for 'boot -t QNX ...'
    rz - alias for 'zmodem'
    sboot - start boot table via DSP loader
    setenv - set an environment variable or change its value
    tstamps - dump time stamps
    unsetenv - set environment variables
    zmodem - download img over serial line (Z-Modem protocol)
    =>
    IPL: A239 C0,16153A[2016-04-13 13:39:22],J5,PG3.0,GL-S=64(0),RAM=128,RST=9
    CLK: 720/600/400 MHz (ARM/DSP/DDR)
    IOC: 4e33427e 7e7e7e7e 7e7e414e 7e7e7e00
    fb2:ARM=8020000/2
    *** WARNING: Enabling DSP access to the entire RAM!
    ipl done
    Startup: PL_qnx_startup-jacinto5-v7_Dev_MibJ5_13372A, built 2013/09/10_12-21-17_UTC
    Library: [DATE=2013/02/01-08:07:42-WEST USER=MHupfer HOST=oekan402]
    Board: 0000a239.000000c0
    Command: -vvvv -p2000 -x 0xc2700000,0x01900000 -x 0x86700000,0x01900000 -wb
    ========================================
    IFS: ver.300003b5 (type=3)
    UMEM: 08000000-0bffffff(F) 80000000-87ffffff(R)
    ENV: @40313fa0 "IOC_BOOTMODE=N3B~~~~~~~AN~~~
    IOC_BM_INFO=0x40313a8c,0x10
    HW_REV=A239 C0,0x19,J5,PG3.0
    LAST_RST=0x0009
    "
    <8003> 39 a2 c0 00
    DSPLOAD DATA: 838c0400 (1024)
    ========================================
    RAM: 128 MB
    FLASH: 64 MB @0x08000000
    Allocing from c2700000 for 01900000
    Allocing from 86700000 for 01900000
    dsp_mem_count= 00000002
    delaying 2000 ms for various bugs
    delaying done
    in pcie_init_delay
    Polling for clock
    pcie clock detected after delaying for approx. 1 usec.
    PCIe function could be enabled
    DSP: loader c674x_ipl_T10 (May 6 2015 09:47:23), args @838c0400 (1024)
    Added GPIO-callouts
    CPU0: L1 Icache: 512x64
    CPU0: L1 Dcache: 512x64 WB
    CPU0: L2 Dcache: 8192x64 WB
    CPU0: VFP 410330c3
    CPU0: 413fc082: Cortex A8 rev 2 600MHz
    Setting GPIO 0
    Setting GPIO0_FAL to 00001000
    Setting GPIO0_RIS to 00000004
    Setting GPIO 2
    Setting GPIO2_INTSET0 to 00004000
    Setting GPIO2_INTSET1 to 00010000
    DSP loader failed: 4294963095

  4. #4
    Новичок
    Регистрация
    24.12.2020
    Сообщений
    5

    По умолчанию

    Dont matter, unit retrieved

 

 

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •  
Back to top