Q3 RMC Navi funktion and map update.
Добро пожаловать на Turbo Quattro.
Показано с 1 по 12 из 12
  1. #1

    По умолчанию Q3 RMC Navi funktion and map update.

    Hello everyone. I am looking for someone who has RMC unit from a1 or q3 on the table.
    I have a solution to activate the navigation function and map activation, but it has not been tested

  2. #2
    Пользователь
    Регистрация
    22.03.2017
    Сообщений
    77

    По умолчанию

    Why U don’t buy device and then test on bench?

  3. #3
    Пользователь
    Регистрация
    13.07.2018
    Адрес
    EU
    Сообщений
    40

    По умолчанию

    He worries to damage his unit hahaa

  4. #4
    Пользователь
    Регистрация
    22.03.2017
    Сообщений
    77

    По умолчанию

    U are right!

  5. #5

    По умолчанию

    Solution is arleady tested and working.
    Some units require disconnecting the cluster or changing one line in the xml containing the vin number, or make patch sw with preparing SWPolicy.

  6. #6
    Пользователь
    Регистрация
    13.07.2018
    Адрес
    EU
    Сообщений
    40

    По умолчанию

    Which units need it?? If you want to be helpful write little more clear. Did you bases with FSCStatus.xml and FSCFiles.xml ?
    Последний раз редактировалось a4b9; 01.08.2020 в 22:12.

  7. #7

    По умолчанию

    Fazit

  8. #8
    Пользователь
    Регистрация
    13.07.2018
    Адрес
    EU
    Сообщений
    40

    По умолчанию

    you wrote that needs make patch sw with preparing SWPolicy, where is it located and what did you patch with it?

  9. #9
    Пользователь
    Регистрация
    22.03.2017
    Сообщений
    77

    По умолчанию

    Цитата Сообщение от a4b9 Посмотреть сообщение
    you wrote that needs make patch sw with preparing SWPolicy, where is it located and what did you patch with it?
    It is located in file system of RMC. Can be easily patched with Ghydra for example. Nothing new, this patch is old.

  10. #10
    Пользователь
    Регистрация
    13.07.2018
    Адрес
    EU
    Сообщений
    40

    По умолчанию

    Can you share that patch?? I tried to make update of map on A1 with files FSCStatus.xml and FSCFiles.xml and not success... Fazit changed to new map date/

  11. #11
    Пользователь
    Регистрация
    22.03.2017
    Сообщений
    77

    По умолчанию

    Цитата Сообщение от a4b9 Посмотреть сообщение
    Can you share that patch?? I tried to make update of map on A1 with files FSCStatus.xml and FSCFiles.xml and not success... Fazit changed to new map date/
    No I wont share patch of course

  12. #12
    Пользователь
    Регистрация
    13.07.2018
    Адрес
    EU
    Сообщений
    40

    По умолчанию

    No problem I have it. If anybody need it already so just ask me.

 

 

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •  
Back to top